Coaching

 

Coaching is enorm populair geworden en er is een grote variëteit te vinden op de markt. Ik ben een coach die over de traditionele coachlijntjes treedt en kijkt naar de behoefte van de medewerker of het team.

 

Ik coach mensen en teams op werkgerelateerde onderwerpen en daarbij ben ik ook hun sparringspartner en adviseur. Ik heb het talent mijn coachees en teams in beweging te krijgen door hun kracht te benadrukken en hen te spiegelen op hun eigen disfunctionaliteit . Ik maak hen bewust van hun kwaliteiten en hun eigen handelen waarbij zij zelf aan zet zijn om hun disfunctionele patronen te doorbreken. Op deze wijze ontstaat er ruimte voor groei en ontwikkeling.

 

Mijn manier van coachen garandeert een transformatie met het oog op toekomstige uitdagingen en is een proces dat ontwikkelingen op de lange termijn stimuleert. Dit leidt tot autonomie, veranderingsgezindheid, teamspirit, persoonlijk leiderschap en structurele gedragsverandering. Ik lever maatwerk door in te spelen op de ontwikkelingsvragen van de medewerker of het team.

 

De basis voor mijn coaching zijn de drijfveren van Management Drives die ik aanvul met verschillende coaching-instrumenten. Ik maak ook gebruik van verschillende organisatiemodellen.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over coaching conform mijn werkwijze van neem dan contact op via de contactknop en vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken. 

contact