Dienstenaanbod

 

Mijn dienstenaanbod is erop gericht om bestuurders, managers en medewerkers autonoom te maken. Deze autonomie bestaat voor mij uit het pakken van de eigen regie, bewust zijn van de context waarin je werkt en het nemen van verantwoordelijkheid. Ik doe dit vanuit verschillende rollen met lef en een hoge mate van objectiviteit.

 

Door mijn eigen authenticiteit en energie in te zetten, breng ik een structurele (gedrags)verandering in gang bij organisaties, teams en individuele medewerkers. Autonomie is voor mij bereikt als ‘mijn’ manager, het team of de individuele medewerker in staat is om een eigen koers te varen naar het gewenste resultaat of een verandering in gang durft te zetten die zij eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.

 

In de rol van start-up Consultant, interim-, project- of procesmanager, business partner, expert, adviseur of coach breng ik de gewenste verandering voor jou op gang met een structureel resultaat. Met mij ben je verzekerd van een samenwerkingspartner die transparant, zorgvuldig, gestructureerd, resultaatgericht werkt en de juiste oplossing brengt. Ik blijf gefocust maar schuw ook niet om op een respectvolle wijze de confrontatie aan te gaan.

 

De beschrijving van mijn rollen vind je op mijn dienstenpagina's. Wil je weten welke rol het beste past bij jouw vraag dan bespreek ik dit graag met je in een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met mij via de contactknop en vul het contactformulier in. Ik bel jou om een afspraak te maken.

contact