Referenties

 

Start-up Consultant

 

Just spent another two inspiring hours brain-storming the implications for HR whilst optimizing to scale. Thank you Cecil Bulo, I haven't learnt this much in a long while (LinkedIN post).

Marianne Spaans -  Global People & Talent Director @Bynder

 

Businesspartner

 

“Cecil heeft bij Cordaan een complexe opdracht tot een mooi einde gebracht. Heel gestructureerd heeft hij een instrument geïmplementeerd om de kwaliteiten en ontwikkelpunten per medewerker in beeld te brengen om vervolgens methodisch ontwikkelgesprekken met het management en medewerkers te laten plaatsvinden. Een en ander heeft geleid tot een mooie foto van kwaliteiten, potentieel en zorgen. Tevens heeft hij heel hands on een aantal managers ondersteund in de gespreksvoering. Een en ander heeft geleid tot medewerkers die aantoonbaar op hoger niveau zijn gaan functioneren maar ook tot trajecten waarin van sommigen afscheid is genomen. Cecil is kritisch maar altijd constructief. Hij heeft laten zien moeiteloos te schakelen van strategisch naar operationeel niveau en goed in staat te zijn relevante stakeholders te betrekken. 

 

Tenslotte: Cecil heeft het vermogen als interimmer de organisatiegebruiken snel te leren kennen zonder de noodzakelijke afstand te verliezen.”

Ronald Schmidt - lid Raad van Bestuur Cordaan

 

“Cecil heeft een flinke bijdrage geleverd aan het geven van inzicht in de personele opbouw in onze sector V&V. Hij heeft visie op kwaliteitsontwikkeling, is overtuigend en werkt met passie naar het doel toe. Hij is een vakman op het gebied van HR. Ik heb hem leren kennen als een zorgvuldig ingestelde, gedreven en resultaatgerichte professional."

Pien de Jong - Directeur Personeel & Organisatie Cordaan

 

Coaching

 

"Cecil heeft mij op een heel prettige wijze ondersteund als coach.Hij kan goed luisteren en heeft goede tips en adviezen. Hij is hard op de inhoud, maar zacht op de relatie. Hij weet je echt een spiegel voor te houden. Ik kan hem zeer aanbevelen."

Marije Link - Manager Belastingen & Burgerservicepunt Gemeente Zoetermeer

 

"Cecil heeft mij gedurende twee periodes van 4 maanden gecoacht, met als doel een stevigere p&o-adviseur te worden. Zijn coachingsstijl heb ik als zeer prettig ervaren. Hij houdt je op een confronterende, maar wel respectvolle manier een spiegel voor. Cecil heeft mij laten inzien waarom ik in bepaalde situaties dichtklapte, wat mijn sterktes en zwaktes zijn en op welke wijze ik dat kan ombuigen en juist kan inzetten. Daarnaast heeft hij me geleerd meer structuur aan te brengen in mijn werk en hebben we inhoudelijk over HR zaken en casuïstiek kunnen sparren. Door de coaching van Cecil ben ik zelfverzekerder geworden en een betere adviseur.”

Martine Timmers - Corporate Recruiter gemeente Den Haag

 

"Cecil heeft mij de afgelopen maanden gecoacht. Voor mij was het de eerste keer dat ik een coachingstraject heb gedaan. Door de wijze waarop hij dit heeft gedaan, heb ik hem ervaren als een coach die je positief kritisch verder helpt in je ontwikkeling. Hij voelt aan wanneer een onderwerp meer aandacht nodig heeft en gaat daar op een natuurlijke manier mee om. Dit geeft vertrouwen en heeft mij verder geholpen in mijn ontwikkeling. Cecil dank!"

Renee Mellaard - Manager Programmabeheersing  

contact