Over mij

 

Ik ben mijn eigen instrument! Het resultaat van jouw vraagstuk is afhankelijk van wie ik ben. Daarom:

 

"Ik ben Cecil Bulo. Ik ben zelfbewust. Als kind had ik al het lef om andere sporten te doen dan mijn leeftijdsgenoten. Ik danste jazz ballet, ik turnde en reed paard. Op latere leeftijd heb ik het lef gehad om twee marathons te lopen. Ik ben ook gaan schoonspringen. Bij schoonspringen moet je jezelf continu uitdagen. Oefenen, oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Hard op het water terechtkomen, herstellen, de sprong opnieuw wagen en uiteindelijk in alle schoonheid uitvoeren."

 

Autonoom zijn dat gun ik iedereen. Dit betekent mijzelf op de eerste plaats zetten en tevreden zijn met mijzelf. Zelfstandigheid, onafhankelijkheid en een eigen koers durven varen. Een continu proces om een gelukkig mens te blijven.

 

Kwaliteit is mijn leven! Dit betekent dat ik zorgvuldig ben met mijzelf, af en toe de randjes opzoek maar wel mijn grenzen bewaak en mijn eigen context creëer. Ik lees veel, ben graag tussen de mensen, geniet van lekker eten en ben altijd op zoek naar nieuwe inzichten. En met de komst en toelaten van kwetsbaarheid heb ik mijn leven zeer verrijkt.

 

Mijn glas is altijd halfvol! Ik geniet van het leven. Door goed voor mijzelf te zorgen, gezond te zijn en regelmatig te sporten, houd ik mijn tomeloze energie op pijl. Dat manifesteert zich in het motiveren en enthousiasmeren van mensen en heel veel lachen. Die energie geeft mij kracht en doorzettingsvermogen.

 

Integriteit is my middle name! Ik ben eerlijk, duidelijk, open en transparant. Ik heb veel vertrouwen in de goede wil en intenties van mensen. Zo sta ik in het leven. Mijn intuïtie is goed ontwikkeld en laat mij nooit in de steek. Naast mijn ratio en hart een prachtinstrument in de omgang met mensen. Ik houd dus niet van dubbele agenda's, praten met meel in de mond of gemanipuleerd worden. Integriteit staat voor mij dus ook voor vrijheid.

contact